Reklama
 
Blog | Monika Drobilová

Karlovy Vary dostaly pokutu za „českou losovačku“

   Vzhledem k mé dnešní smutné náladě mě tato zpráva svým způsobem potěšila. Jsem ráda, že Úřad pro ochranu hospodářské soutěže se zachoval „jako chlap“ a jako první veřejná, respektive státní organizace vlastně svým verdiktem potvrdil to, čemu se už půl roku směje celý národ.

   Celá záležitost je minimálně jednou týdně zmíněna v Karlovarském deníku a někdy zcela nechápu jestli úplně chápu. Naposledy se zcela znemožnila paní primátorka výrokem, že s celým záznamem bylo (možná) manipulováno a běžně existují technické možnosti jak záznam zpomalit… Možná by to chtělo psychoterapeuta, vidím, v tom začínající známky paranoii.        

   Magistrát města Karlovy Vary „zabodoval“ i na začátku týdne, kdy obsadily 3. místo v anketě Otevřeno x Zavřeno 2007, kdy „OTEVŘENO“ dostali ti, kteří dodržují zákon a jdou i nad něj, „ZAVŘENO“ mají ignoranti a cenzoři. Do jaké kategorie spadly Vary snad nemusím ani říkat.         

   Bohužel, závěr nebude příliš pozitivní, protože ta dlouze tažená a tolik přetřásaná losovačka má svého vítěze, a to sdružení firem Syner, Metrostav a Baustav, které dnes pilně a bez oddechu staví pro nás všechny (a zejména pro hokejisty) multifunkční halu. Půl milionu sem, půl milionu tam…               

Reklama